Zapiekane steki z kozim serem, Kaparem i suszonym masłem pomidorowym

Zapiekane steki z kozim serem, Kaparem i suszonym masłem pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj steki smażone w patelni z kozim serem, Kaparem i suszonym na słońcu masłem pomidorowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do valentin day. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz steki rib-eye, kapary, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, Steki z tuńczyka zapiekane z masłem kaparowym, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić ser i masło w średniej misce, aż puszyste. Wymieszać z pomidorami i kaparami. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka masła na arkuszu folii, tworząc 3-calowy kłodę. Owinąć i przechowywać w lodówce, aż firma. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
MasłoMasło
KaparyKapary
SerSer
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pat steki suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Podgrzej ciężką dużą patelnię nonstick na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Steki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
5
Dodaj steki na gorącej patelni; gotować około 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieś do deski do krojenia. Namiot z folią i odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Steki pokroić w poprzek ziarna na grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
ZiarnaZiarna
8
Posypać solą i pieprzem. Podziel między talerze. Używając gorącego ostrego noża, pokrój masło na 4 rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Umieścić 1 masło okrągłe na szczycie każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn