Zapiekane ciasto brzoskwiniowe z maślaną skórką

Zapiekane ciasto brzoskwiniowe z maślaną skórką
Przyprawione ciasto brzoskwiniowe z maślaną skórką może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 274 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka stałego skracania warzyw, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe Z Maślaną Skórką, Ciasto brzoskwiniowe z maślaną skórką, oraz Zapiekane ciasto brzoskwiniowe z kratką.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło i smalec; pokroić za pomocą włączania / wyłączania, aż tłuszcz zmniejszy się do kawałków wielkości grochu, około 25 obrotów. Używając włączania / wyłączania, mieszaj w 3/4 szklanki maślanki, aż ciasto po prostu zbierze się w wilgotnych grudkach, dodając więcej maślanki, jeśli ciasto jest suche. Zbierz ciasto w piłkę. Podzielić na 2 kawałki, 1 nieco większe niż inne. Spłaszczyć każdy na dysk. Owiń dyski w plastik; schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
CiastoCiasto
SmalecSmalec
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1
Wymieszać 3/4 szklanki cukru i kolejne 4 składniki w dużej misce. Gotuj brzoskwinie w garnku z wrzącą wodą 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
2
Przełożyć do miski zimnej wody; ostudzić. Brzoskwinie obrać, pokroić na pół i zmiażdżyć. Brzoskwinie pokroić w misce z mieszaniną cukru; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić do wyrośnięcia soków, często mieszając, około 20 minut.
4
Umieść 1 stojak na środku i 1 stojak na najniższej pozycji w piekarniku; rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj większy krążek ciasta na powierzchni mąki do 12-do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przenieś ciasto do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Trim zwis do 3/4 cala. Kopiec wypełniający naczynie; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
7
Rozwiń drugi dysk na powierzchni do 12-calowego naboju. Delikatnie zwiń ciasto na wałek do ciasta; udekoruj ciasto nadzieniem. Szczypta zwis i krawędź górnej skorupy razem. Fold krawędzi pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
8
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie. Crimp edge.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Utrzeć ciasto z ubitym jajkiem; posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
10
Umieść ciasto na środkowej półce w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Piec 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Umieść blachę do pieczenia na najniższym stojaku, aby złapać kapiele. Kontynuuj piec ciasto, aż skorupa będzie brązowa, a soki bąbelkowe grubo przez szczeliny, pokrywając bardzo luźno folią, Jeśli górna brązowieje zbyt szybko, o 20 protokół. Schłodzić na stojaku 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn