Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj zapiekanego ciasta brzoskwiniowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 356 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, cukru, cukru gruboziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Przyprawiony Dżem Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce, wymieszać razem Pie crust mix i 1/3 szklanki schłodzonego nektaru brzoskwiniowego, aż ciasto utworzy kulkę. Podziel ciasto na pół i uformuj na 2 dyski.
Na lekko posypanej mąką powierzchni użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto o 1 1/2 cala większe niż odwrócona 9-calowa patelnia do ciasta. Złóż ciasto na pół i rozłóż na patelni. Naciśnij na dno patelni.
Wypełnij Pie shell mieszanką brzoskwiniową; odstawić.
Rozwałkuj pozostałe ciasto i umieść na wypełnionej skorupie ciasta. Uszczypnij krawędzie ciasta razem lub zaciśnij widelcem. Odciąć nadmiar ciasta.
Lekko ubić jajko z 1 łyżką nektaru brzoskwiniowego lub wody, aby umyć jajko. Użyj pędzla do ciasta, aby lekko umyć wierzch ciasta z myciem jajkiem.
Wytnij szczelinę w środku, aby odpowietrzyć ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 60 minut lub aż skorupa będzie złoty i nadzienie jest bulgotanie przez odpowietrznik. Jeśli krawędzie stają się zbyt brązowe, przykryj je folią, aby zapobiec poparzeniom.
Ostudzić przed krojeniem.
W średniej misce wymieszaj, aby połączyć wszystkie składniki nadzienia. Odstawić na 15 minut.