Zapalniczka Penne à la Vodka

Zapalniczka Penne à la Vodka
Lżejsza wódka Penne à la może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, pietruszka płaskolistna, wódka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Penne Alla Vodka (Wódka Krem Makaron), Penne a la Vodka, oraz Penne Vodka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj sól podczas gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Ciepłe marinara w rondlu na średnim ogniu. Powoli dodawać mleko, mieszając aż do połączenia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie obniżyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj pokruszoną czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Dodać penne do wrzącej wody. Gotować, aż prawie gotowe; dodać wódkę do mieszaniny marinara, i podnieść ciepło lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
W dużej misce, wrzucić makaron z sosem i Parmigiano-Reggiano, dodając trochę zarezerwowanej wody do cienkiego sosu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Udekorować natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn