Zainspirowany wietnamskim słodko-pikantnym sumem z marynowanymi warzywami
Zainspirowany wietnamskim słodko-pikantnym sumem z marynowanymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 834 kalorii, 42g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz na microplane, kolendra, olej sezamowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grill inspirowany Cajun z letnimi warzywami, krewetkami, kiełbasą i sumami, Marynowane Warzywa Inspirowane Syczuanem, oraz Wietnamska Sałatka z makaronem ryżowym z marynowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marynować ryby -
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Włóż rybę do torby z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać pod składnikami rybnymi i wlać do woreczka ziplock. Wstawić do lodówki podczas przygotowywania pozostałych składników lub do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Marynować warzywa -
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
5
Wymieszać razem dwa octy, 1/4 szklanki miodu, 1/2 łyżeczki Sriracha, 1 łyżeczka soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sriracha
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodać marchew, cebulę, rzodkiewkę i ogórek i wymieszać. Odstawić na co najmniej 30 minut i do 2 godzin. Uwaga-możesz naprawdę użyć dowolnej kombinacji tych warzyw, które chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Zrobić makaron i edamame-zagotować wodę i dodać makaron ryżowy. Około 2 minut przed makaronem dodać edamame. Gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Wróć do garnka i tuż przed podaniem dodaj nasiona sezamu, 4-6 TB (do smaku) płynu do trawienia warzyw i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Gotować ryby: dusić przez około 6-10 minut, aż rumiane i gotowane przez. Czas gotowania naprawdę zależy od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Zmontować naczynie: w płytkiej misce lub talerzu umieścić kopiec makaronu i edamame, na wierzchu kawałek ryby, skropić sosem jogurtowym nad rybą, na wierzchu łyżką zebranych warzyw (odsączonych z soku z marynowania) i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.