Zacieru z korzenia ziemniaka i selera

Zacieru z korzenia ziemniaka i selera
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Ziemniaki i korzeń selera zacieru może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kawałek chrzanu, sól koszerna, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Zacieru Z Korzenia Ziemniaka I Selera, Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego, oraz Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki, korzeń selera i chrzan w dużym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
ZiemniakZiemniak
2
Dodaj wodę do pokrycia przez 1".Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogrzaniedo średnio wysokie i gotowaćnietylkie warzywa są miękkie, 25-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
3
Odcedzić, zastrzegając 1 babeczkowy płyn. Wróć do garnka, dodaj śmietanę, musztardę Dijon i butter. Za pomocą Maser ziemniaczany grubo masować warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
GarnekGarnek
4
Add reserved cooking liquid bytablespoonfuls if mash is toostiff. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn