Włoskie Paszteciki Wołowe
Włoskie pasztety wołowe mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 85 centów za porcję. To danie główne ma 240 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos do pizzy, sól, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszoną cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Domowe Włoskie Paszteciki Wołowe, Włoskie paszteciki wołowe z balsamicznym sosem śmietanowym, oraz Włoskie paszteciki wołowe z pieczarkami, cebulą i balsamicznym sosem śmietanowym.
Instrukcje
W dużej misce połączyć 1/3 szklanki sosu do pizzy, jajko, bułkę tartą, cebulę, oregano, sól i pieprz. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt na sześć pasztecików.
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Broil 6 w od ognia przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż soki będą czyste, często fastrygując pozostałym sosem do pizzy. Top z serem. Smażyć 1 minutę dłużej lub do rozpuszczenia sera.