Włoskie Ciasto Z Makaronem
Przepis włoski makaron ciasto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, parmezan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), Włoskie Ciasto Z Makaronem, oraz Makaron Włoski Na Jednej Patelni.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem posmaruj chleb masłem. W 9-calowym szklanym talerzu pie, dolnej linii i boku z chlebem, boki masła do góry i lekko nakładające się plastry.
Piec około 10 minut lub do jasnobrązowego.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj ser szwajcarski, 1 łyżkę bazylii i sos Alfredo.
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Dodać makaron do mieszanki sosu; wrzucić, aby dokładnie wymieszać. Łyżka do upieczonej Skórki.
Posypać pomidorami, cebulą i serem Romano.
Piec 15 do 20 minut lub do gorąca.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Posypać pozostałą 1 łyżką bazylii.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon