Włoskie Ciasto Z Makaronem

Włoskie Ciasto Z Makaronem
Przepis włoski makaron ciasto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, parmezan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), Włoskie Ciasto Z Makaronem, oraz Makaron Włoski Na Jednej Patelni.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Tymczasem posmaruj chleb masłem. W 9-calowym szklanym talerzu pie, dolnej linii i boku z chlebem, boki masła do góry i lekko nakładające się plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
3
Piec około 10 minut lub do jasnobrązowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem w dużej misce wymieszaj ser szwajcarski, 1 łyżkę bazylii i sos Alfredo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Dodać makaron do mieszanki sosu; wrzucić, aby dokładnie wymieszać. Łyżka do upieczonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MakaronyMakarony
7
Posypać pomidorami, cebulą i serem Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RomanoSer Romano
PomidorPomidor
CebulaCebula
8
Piec 15 do 20 minut lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
10
Posypać pozostałą 1 łyżką bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn