Włoskie Ciasteczka
Przepis włoskie ciasteczka mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 84. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z anyżu, cukier cukierniczy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i wskazówki dotyczące bezglutenowych świątecznych ciasteczek, Włoskie Ciasteczka Figowe, oraz Włoskie Ciasteczka Figowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i ekstraktu.
Połącz mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj.
Upuść zaokrąglone łyżeczki na nieosmarowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 9-11 minut lub aż dno lekko się zarumieni.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Do lukru, w małej miseczce, połączyć cukier cukierniczy, wanilię i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Zanurz ciasteczka w lukrze; pozwól, aby nadmiar kapał.
Umieść na woskowanym papierze; udekoruj zgodnie z życzeniem.