Włoskie Babeczki Spumoni
Włoskie babeczki Spumoni mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 192 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sok wiśniowy, betty bitą polewą czekoladową, pudding pistacjowy pudding błyskawiczny i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie Ciasteczka Spumoni (, Włoskie Ciasteczka Spumoni, oraz Jedna Miska Babeczek Spumoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu; podzielić ciasto równomiernie na 2 miski.
Dodaj 3/4 pudding mix Box do 1 miseczki; dobrze wymieszać. Do innej miski dodać sok wiśniowy; dobrze wymieszać.
Ciasto pistacjowe podzielić równomiernie między kubki muffinki. Ciasto wiśniowe podzielić równomiernie na ciasto pistacjowe w miseczkach na muffinki.
Piec babeczki i ostudzić całkowicie zgodnie z zaleceniami na polu.
Frost babeczki z lukrem. Na wierzch każdej wisienki.