Włoski Piec Spaghetti
Przepis włoski Piec Spaghetti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oregano, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoskie spaghetti' n ' klopsiki, Włoska wołowina ze Spaghetti, oraz Włoska Kiełbasa Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w holenderskim piekarniku gotuj wołowinę, zielony pieprz i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać w sosie pomidorowym, pepperoni, grzyby, oliwki i przyprawy.
Łyżka 1 szklanka mieszanki mięsa do każdego z dwóch nasmarowanych 13-in. x 9-po. naczynia do pieczenia.
Warstwę spaghetti i pozostałą mieszaninę mięsa.
Przykryć i zamrozić jedną zapiekankę do 3 miesięcy.
Piec pozostałą zapiekankę, odkrytą, w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż do ogrzania.
Aby użyć mrożonej zapiekanki: rozmrozić w lodówce przez noc.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 40 minut. Piec 5-10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.