Włoski Bochenek Kanapkowy

Włoski Bochenek Kanapkowy
Przepis włoski Bochenek kanapkowy może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 397 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś bochenki un chleb, bazylia, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Genua Sandwich Bochenek, Bochenek kanapkowy nie twojej babci, oraz Party Sandwich Bochenek dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wytnij 1/2 cala. od góry każdego bochenka chleba; odłóż na bok. Wydrążona dolna część, pozostawiając 1/2 cala. shell (wyrzuć usunięty chleb lub Zachowaj do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Posmaruj wnętrze muszli i skórki 4 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cienki-Cienki-
3
Ułóż na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do opiekania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W 3-qt. rondel, połącz pomidory, koncentrat pomidorowy, boczek, pepperoni, czosnek, bazylię, oregano i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Zdejmij z ognia i dodaj sery. Łyżka do łupin chleba; wymień blaty i posmaruj pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
7
Piec 15 minut dłużej lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn