Przepis włoska zupa z kurczaka i fasoli jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 255 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, rosół z kurczaka, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska zupa z kurczaka i fasoli, Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy, oraz Włoska Zupa Fasolowa.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w rondlu 3-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać kurczaka; posypać 1/4 łyżeczki włoskiej przyprawy. Gotować i mieszać 3 do 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Dodać bulion i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Podgrzać do wrzenia.
5
Dodaj makaron i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki włoskiej przyprawy, fasolę i cukinię. Gotować 3 do 5 minut lub aż cukinia jest chrupiące-przetargu.