Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Włoskiej zupy weselnej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. 383 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka pieprzu, soli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Włoska Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby klopsiki: wymieszać pierwsze 6 składników w dużej misce, aby zmiksować. Wymieszać z serem, wołowiną i wieprzowiną. Używając 1 1/2 łyżeczki dla każdego, uformuj mieszaninę mięsa w kuleczki o średnicy 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sos żurawinowy, Do Podania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać klopsiki i curly endive i gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki są gotowane przez i curly endive jest miękka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curly Endive
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
6
Jajka i ser ubić w średniej misce, aby wymieszać. Zupę mieszamy ruchem okrężnym. Stopniowo skropić mieszaninę jaj do ruchomego bulionu, delikatnie mieszając widelcem, tworząc cienkie podstawki z jajkiem, około 1 minuty. Doprawić zupę do smaku solą i pieprzem.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.