Włoska sałatka z fasoli i pomidorów
Włoska sałatka z fasoli i pomidorów to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 36 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, Bazyl, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Sałatka Z Tuńczykiem, Białą Fasolą I Pieczonym Pomidorem, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolę, pomidory i dressing.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Wierzch z bazylią i serem tuż przed podaniem.