Wędzony pstrąg i jajko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na poranny posiłek, więc daj wędzonego pstrąga i jajko Scramble spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka chleba, sól koszerna i popękany pieprz, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Summer Veggie Egg Scramble, Jajecznica Z Łososia Wędzonego, oraz Wędzony Łosoś Scramble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jajka i mleko w dużej misce. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gdy masło się stopi, dodać jajka i gotować mieszając często łopatką.
Gdy jajka zaczną gęstnieć i odchodzą od patelni, dodaj wędzonego pstrąga i delikatnie włóż do jaj. Gdy jajka są jeszcze bardzo miękkie, zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Każdy kawałek tosta umieścić na talerzu, a następnie podzielić jajka na tosty; top z plasterkami szalotki i podawać natychmiast.