Wędzony mostek wołowy z kiszoną kapustą i pierogami
Przepis wędzony mostek wołowy z kiszoną kapustą i pierogami może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w okolicy 4 godziny i 20 minut. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 709 kalorii. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mostek wołowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lagier Meredith Syrah. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 53 dolarów za butelkę.