Wędzony Indyk duszony w Zachodnioafrykańskim " sosie

Wędzony Indyk duszony w Zachodnioafrykańskim
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupy? Wędzony Indyk duszony w sosie z Afryki Zachodniej może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 255 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to afrykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, udko z indyka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj West African Poussain, West African Peanut Soup, oraz West African Peanut Soup dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Beaumont Pinotage. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Styl Beaumont odzwierciedla chłodniejszy klimat regionu Bot River. Świeże czerwone owoce jagodowe o pysznie pitnym średnim ciele i dobrze zintegrowanych taninach.Bardzo dobrze pasuje do bobotie, dziczyzny i curry, żeberek zapasowych i steku z pieprzem, lub spróbuj snoek i dżem winogronowy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn