Wątróbka zapiekana w sosie z czerwonego Chile
Pan-Seared wątróbka w czerwonym sosie Chile może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 4. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wątróbkę cielęcą, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Dorsz zapiekany z sosem Chile.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Dodaj masło i mąkę i ubijaj, aby uzyskać pastę. Gotować zasmażkę na średnim ogniu, aż zbrązowieje, ubijając, aby zapobiec zbrylaniu, o 2 protokół.
Dodaj resztę składników do sosu. Dusić przez 5 minut, aż sos zgęstnieje. Odstawić.
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu. Zagrzebać kawałki wątroby w mące i wytrząsnąć nadmiar mąki.
Dodaj olej do patelni i krótko podgrzej, a następnie dodaj kawałki wątroby - tyle, ile możesz zmieścić na raz, nie tłocząc patelni. Gotować, aż brązowy z obu stron, przewracając tylko raz, o 2 protokół.
Usuń i służyć z czerwonym sosem chile.