Wątróbka Cielęca z Sherry

Wątróbka Cielęca z Sherry
Wątróbka Cielęca z Sherry jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól i pieprz, natkę pietruszki, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj wątroba cielęca smażona, Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami, oraz Wątróbka Cielęca Z Pancettą, Szałwią I Puree Ziemniaczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i saute aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać tymianek, bazylię, natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodaj sherry, zmniejszyć ogień do średnio niski i niech wszystko na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Tymczasem pokroić wątrobę na małe kawałki, o wielkości dużych kostek cukru, i dodać kawałki wątroby do mieszaniny patelni. Gotować razem, potrząsając patelnię dobrze, przez 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj więcej sherry, jeśli mieszanina wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
7
Udekoruj świeżą posiekaną natką pietruszki i smażonymi grzankami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
Aby zrobić grzanki, skropić oliwę z oliwek na kostkach chleba, wrzucić, aby pokryć wszystkie strony. Grzanki gotować na ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
GrzankiGrzanki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn