Wszystko Bajgiel " Chleb Sodowy
Przepis wszystko obwarzanek " Soda chleb jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, owies, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Autentyczny Irlandzki Chleb Sodowy (Maszyna Do Chleba), Pieczenie chleba: chleb sodowy z suszoną żurawiną, oraz Budyń Chlebowy Z Bagiem Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces owsa w robocie kuchennym, aż drobno pokroić w mąkę owsianą, około 2 minut.
Połącz suche składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj.
Połącz jajko z maślanką, następnie wlej do miski i wymieszaj, tworząc miękkie ciasto o konsystencji zbliżonej do ciasta z cukinii.
Wlać ciasto do natłuszczonej patelni bochenek i posypać sezamem, płatki cebuli, suszony owies, kryształki czosnku, i makiem, naciskając w cieście tylko tyle, że trzymać.
Piec w temperaturze 375 stopni przez około 50 minut. Schłodzić na stojaku z drutu przed krojeniem.