Wołowina Z Bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny z bazylii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 18g białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz.1. odważny i pikantny sos, płatki mięty, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, Tajska Wołowina z bazylią, oraz Wołowina azjatycka z bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sos do steków, skórkę z limonki, sok, czosnek, bazylia, mięta i imbir.
Umieść stek w niemetalowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie.
Dodaj mieszaninę sosu stek; włączyć stek równomiernie płaszcz z obu stron. Kryć się. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę.
Grillowany stek 4 do 6 min. z każdej strony lub do momentu ugotowania.