Wołowina w stylu burgundzkim może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 746 kalorii, 66g białka, oraz 40 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Boeuf Bourguignon (Gulasz Wołowy Po Burgundzku), Wołowina Burgund, oraz Wołowina Burgund.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać bulion wołowy, mąkę, pastę pomidorową i demi glace; odstawić.