Wołowina W Stylu Burgundzkim

Wołowina W Stylu Burgundzkim
Wołowina w stylu burgundzkim może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 746 kalorii, 66g białka, oraz 40 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Boeuf Bourguignon (Gulasz Wołowy Po Burgundzku), Wołowina Burgund, oraz Wołowina Burgund.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać bulion wołowy, mąkę, pastę pomidorową i demi glace; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
Demi GlaceDemi Glace
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Kapie boczek ciepła w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać wołowinę i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
Usuń wołowinę z patelni; odstawić. Wymieszać wino sherry na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Umieścić pietruszkę, rozmaryn, tymianek, i liść laurowy w kwadracie gazę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
2
Ułożyć bukiet ziół w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
3
Powrót wołowiny na patelni. Przykryć i dusić na małym ogniu przez około 3 godziny, lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Grzyby podsmażyć, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Dodaj do mięsa na patelni i kontynuuj gotowanie 15 minut. Odrzuć bouquet garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać w naczyniu zapiekanym, posypanym natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn