Ciasto czekoladowe mamy

Ciasto czekoladowe mamy
Ciasto czekoladowe mamy jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9x13 cala patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Zmiksować cukier i skrócić razem, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
KremKrem
CukierCukier
3
Dodać jajka i dobrze wymieszać. Wymieszaj kakao, mleko, mąkę, proszek do pieczenia, gotującą się kawę, sodę oczyszczoną i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
KawaKawa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Wymieszać, aż się połączy.
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn