Wołowina w sosie ostrygowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka oleju roślinnego, rosół z kurczaka, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Bardzo prosta wołowina i brokuły w sosie ostrygowym, Chili wołowe z brokułami i sosem ostrygowym, oraz Smażona wołowina w sosie ostrygowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Drewniane szaszłyki namocz na 1 godzinę w ciepłej wodzie, zanim będziesz chciał ich użyć. Wrzuć mięso do miski z sosem sojowym i olejem sezamowym i pozostaw na chwilę, najlepiej 1 godz. nawlecz na szaszłyki i przechowuj w lodówce, aż ich potrzebujesz. Można to zrobić do 1 dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej patelnię, aż będzie bardzo gorąca, a następnie posyp mięso odrobiną oleju. Zawieś bezmięsne końce szaszłyków na boku patelni, aby łatwo się obracały. Te muszą gotować szybko i szybko, więc pomyśl ciepło, ciepło i więcej ciepła. Obracać je co 30 sekund lub tak; gotować przez 4-5 minut w sumie. Powinny być lekko chrupiące na zewnątrz, ale gotowane w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Podgrzać sos ostrygowy z wywarem, następnie zdjąć ogień i wymieszać z pokrojonym chili i dymką. Łyżką polać wołowinę i podawać z klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
Sos Ostrygowy
Klin Wapienny
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę