Wołowina w sosie ostrygowym

Wołowina w sosie ostrygowym
Wołowina w sosie ostrygowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka oleju roślinnego, rosół z kurczaka, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Bardzo prosta wołowina i brokuły w sosie ostrygowym, Chili wołowe z brokułami i sosem ostrygowym, oraz Smażona wołowina w sosie ostrygowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Drewniane szaszłyki namocz na 1 godzinę w ciepłej wodzie, zanim będziesz chciał ich użyć. Wrzuć mięso do miski z sosem sojowym i olejem sezamowym i pozostaw na chwilę, najlepiej 1 godz. nawlecz na szaszłyki i przechowuj w lodówce, aż ich potrzebujesz. Można to zrobić do 1 dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzej patelnię, aż będzie bardzo gorąca, a następnie posyp mięso odrobiną oleju. Zawieś bezmięsne końce szaszłyków na boku patelni, aby łatwo się obracały. Te muszą gotować szybko i szybko, więc pomyśl ciepło, ciepło i więcej ciepła. Obracać je co 30 sekund lub tak; gotować przez 4-5 minut w sumie. Powinny być lekko chrupiące na zewnątrz, ale gotowane w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Podgrzać sos ostrygowy z wywarem, następnie zdjąć ogień i wymieszać z pokrojonym chili i dymką. Łyżką polać wołowinę i podawać z klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Klin WapiennyKlin Wapienny
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn