Wołowina w sosie ostrygowym

Wołowina w sosie ostrygowym
Wołowina w sosie ostrygowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka oleju roślinnego, rosół z kurczaka, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Bardzo prosta wołowina i brokuły w sosie ostrygowym, Chili wołowe z brokułami i sosem ostrygowym, oraz Smażona wołowina w sosie ostrygowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Drewniane szaszłyki namocz na 1 godzinę w ciepłej wodzie, zanim będziesz chciał ich użyć. Wrzuć mięso do miski z sosem sojowym i olejem sezamowym i pozostaw na chwilę, najlepiej 1 godz. nawlecz na szaszłyki i przechowuj w lodówce, aż ich potrzebujesz. Można to zrobić do 1 dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzej patelnię, aż będzie bardzo gorąca, a następnie posyp mięso odrobiną oleju. Zawieś bezmięsne końce szaszłyków na boku patelni, aby łatwo się obracały. Te muszą gotować szybko i szybko, więc pomyśl ciepło, ciepło i więcej ciepła. Obracać je co 30 sekund lub tak; gotować przez 4-5 minut w sumie. Powinny być lekko chrupiące na zewnątrz, ale gotowane w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Podgrzać sos ostrygowy z wywarem, następnie zdjąć ogień i wymieszać z pokrojonym chili i dymką. Łyżką polać wołowinę i podawać z klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn