Wołowina Stroganoff z makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj wołowiny Stroganoff z makaronem. Ten przepis służy 6. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz grzyby, mięso gulasz wołowy, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 24 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Pieczeń wołowa Stroganoff z makaronem jajecznym, Wołowina Stroganoff Z Makaronem Maślanym, oraz Wołowina Stroganoff nad makaronem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piecu rozgrzać olej na dużym ogniu i brązowo pokrojone w kostkę mięso gulaszowe.
Zdjąć z patelni. Na tej samej patelni podsmażyć boczek, cebulę i seler, aż cebula będzie przezroczysta, a boczek w pełni ugotowany. Powrót rumiane mięso gulaszu na patelnię.
Wymieszać sól przyprawową, sos Worcestershire i bulion wołowy. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do medium. Gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż mięso będzie przetargu widłowego.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron jajeczny i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu i podsmażyć grzyby przez 3 do 4 protokół.
Dodać grzyby do mieszanki mięsnej.
Doprowadzić mieszaninę mięsa do wrzenia.
Wymieszać skrobię kukurydzianą z wodą i wymieszać z mieszaniną mięsa; ciągle mieszając. Wymieszać z kwaśną śmietaną, aż śmietana służyć na makaron jajeczny.