Wołowina I Fasola Pinto Pho
Przepis wołowina i fasola Pinto Pho jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 783 kalorie. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz jalapeno, liście kolendry, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z adventurescooking.blogspot.com ma 7 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Chili z wołowiną i fasolą Pinto, oraz Chili z wołowiną i fasolą Pinto dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.