Wołowina (Empanadas)

Wołowina (Empanadas)
Wołowina (Empanadas) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 561 kalorii, 18g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka pieprzu, mielonej wołowiny, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Empanadas-Wołowina, Empanadas de Honoro (wołowina), oraz Słodkie Pomidory (Empanadas).

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Familia Torres Coronas Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Familia Torres Coronas Tempranillo
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% Cabernet SauvignonSubtelny wiśniowy kolor z ceglastoczerwonym akcentem. Elegancki aromat, ukazujący delikatną równowagę między odmianowymi nutami owoców leśnych i lukrecji, a pikantnymi nutami dębu. Dobrze zaokrąglone podniebienie z gładkimi garbnikami odmianowymi.Idealny do mięsa, gulaszy, zapiekanek i naszej tradycyjnej "paelli". Idealny do kremowych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn