Wolnowarowy Bochenek Łososia
Wolnowarowy Bochenek z łososia to danie główne, które serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 226 kalorii, 24g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga bulionu z kurczaka, przyprawionych grzanek farszowych, mielonej musztardy i parmezanu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 10 minut. Z łyżką wynik 73%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczeń wolnowarowa z grzybami Shiitake, Wolnowar Atomic Vegan Pecan Loaf, oraz Pieczeń wolnowarowa z grzybami Shiitake.
Instrukcje
Wytnij trzy 20-calowe. x 3-w. paski folii o dużej wytrzymałości; krzyżują się tak, że przypominają szprychy koła.
Umieść paski na dole i po bokach 3-qt. Wolnowar pokryty sprayem do gotowania.
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Dodaj łososia i dobrze wymieszaj. Delikatnie uformuj mieszankę w okrągły bochenek.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-6 godzin lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°. Używając pasków folii jako uchwytów, wyjmij bochenek na półmisek.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to moje najlepsze typy na łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Brooks Willamette Valley Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Brooks Willamette Valley Pinot Noir]()
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!