Wolnowar Pinto Bean Bonanza
Slow Cooker Pinto Bean Bonanzan to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka fasoli pinto, bekon, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Wolna Kuchenka Bezglutenowe Pinto Bean, Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi, oraz Slow Cooker BBQ Pinto Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia; boczek pokruszyć, gdy ostygnie.
W dużym rondlu zagotować wodę i wymieszać z fasolą pinto. Dusić na średnim ogniu, aż fasola zmięknie, o 30 protokół; wlać fasolę i wodę do powolnej kuchence. Wymieszać w boczek i boczek kapie, kielbasa, fasola w stylu ranczo, pasta pomidorowa, suszona cebula, ocet jabłkowy, marynowane jalapeno, cukier, sól, czosnek w proszku, cebula w proszku, i papryka. Ustaw kuchenkę na niską i gotuj, aż fasola pinto będzie bardzo delikatna, od 9 do 10 godzin.
Około 5 minut przed podaniem wymieszać posiekaną zieloną paprykę.
Podawać z posiekaną zieloną cebulą.