Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi
Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 7,38 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 633 kalorie, 60g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pełne wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi, Rukola nadziewana jagnięciną z prażonymi warzywami wiosennymi, oraz Kotlety Jagnięce Z Pieczonymi Warzywami I Wiosennym Risotto Z Groszkiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić jagnięcinę w dużym (12-na 16-w.) patelnia ze składanymi uchwytami (pionowe uchwyty utrudnią szczelne uszczelnienie folią). Zrób kilka płytkich cięć na całym mięsie. Umieść anchois, Oliwki, 1 1/2 łyżki. kapary i 1 łyżka. oregano w robocie kuchennym z 1/3 szklanki oleju i wirować do pasty. Pasta na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Wlać wino do patelni i szczelnie przykryć folią do uszczelnienia. Pieczenie jagnięciny 4 godz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
W międzyczasie przyciąć karczochy: oderwać ponad połowę liści (aż do żółtej warstwy), następnie odciąć zielone końcówki pozostałych liści i oderwać włóknistą powierzchnię z łodyg. Szalotki obrać i rozdzielić na płaty. Szoruj marchewki i przycinaj łodygi do 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Przenieść około 1/2 szklanki soków z jagnięciny do innej patelni, za pomocą baster bulb. Podziel karczochy, szalotki i około połowy gałązek tymianku między patelniami, układając w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Baster
6
Dodaj 1/2 szklanki wody do garnka warzyw, doprawić solą i pieprzem, i szczelnie zamknąć obie Patelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pieczemy warzywa i jagnięcinę 1 godzinę; następnie dodajemy marchewkę do patelni i szczelnie zamykamy. Pieczeń, aż warzywa i jagnięcina są przetargu widłowego i jagnięcina jest odciąganie od Kości, 1 1/2 do 2 1/2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Posiekane Szalotki
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
8
Wyjmij obie patelnie z piekarnika i zwiększ temperaturę do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Przenieść soki z jagnięciny i warzyw do miski, za pomocą baster żarówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Ustaw patelnię z jagnięciną i warzywami na stole, z dodatkowymi warzywami i sosem na boku. Mięso pokroić w poprzek ziarna lub zdjąć widelcem do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)