Wolno Gotowany Jabłkowo-Żurawinowy Cydr
Jeśli masz około 2 godziny i 5 minut do spędzenia w kuchni wolno gotowany jabłkowo-żurawinowy cydr może być super bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 11. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 122 kalorie. Działa dobrze jako tani napój. Udaj się do sklepu i podnieś sok żurawinowy, brązowy cukier, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolnowar Cranberry Apple Cider, Wolnowar Cranberry Apple Cider, oraz Wolnowarowy Przyprawiony Żurawinowo-Jabłkowy Cydr.
Instrukcje
Umieść laski cynamonu i goździki na podwójnej grubości gazy; podnieś rogi materiału i zawiąż sznurkiem, aby utworzyć torebkę.
W 5-qt. Wolnowar, połącz cydr, sok żurawinowy i brązowy cukier dodaj torebkę z przyprawami. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 2 godziny lub do momentu, gdy cydr osiągnie pożądaną temperaturę. Wyrzuć torebkę z przyprawami.