Wolno Gotowane Zielone Burritos Wołowe Z Chili

Wolno Gotowane Zielone Burritos Wołowe Z Chili
Przepis wolno gotowane zielone Burritos z wołowiną Chili jest gotowy w około 9 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 571 kalorii, 32G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Na 1,97 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Będzie hitem w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz chili, czosnek w proszku, tortille mączne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille mączne można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Dobrze sprawdza się jako dość tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Green Chili Beef Burritos, Wolno Gotowana Wołowina Chili, oraz Beef and Bean Green Chili Burritos podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić pieczeń na pół i umieścić w 3-lub 4-qt. Wolnowar.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Dodać bulion. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Usuń wołowinę. Gdy jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, rozdrobnić mięso dwoma widelcami. Odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania; rezerwy 1/2 szklanki płynu. Zwróć rozdrobnioną wołowinę i zarezerwowany płyn do wolnowaru. Wymieszać z sosem enchilada, zielonym Chilli, sosem pomidorowym, solą, czosnkiem w proszku i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 1 godzinę lub do rozgrzania. Łyżka mieszanki wołowej w dół środka tortilli; dodaj dodatki do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Zwijaj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz są doskonałym wyborem dla Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Restauracje w pobliżu Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava Recenzenci bardzo lubią to z 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
Blady Złoty Kolor, ta Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń,prażonej bagietki z nutami cytrusów i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie ze smakami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta Brut nature cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się żadnej dawki, więc kwasowość i pęcherzyki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany miso, tuńczyk sezamowy, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn