Wolno gotowane wiejskie żeberka w sosie
Wolno gotowane żeberka wiejskie w sosie wymagają z grubsza 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 482 kalorii, 25g białka, oraz 37g tłuszczu. Za 1,43 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś żeberka wieprzowe, sos worcestershire, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Dwukrotnie gotowane żeberka wołowe z kapiącą marchewką i sosem, Duszone żeberka wieprzowe po wiejsku, pieczone warzywa i sos, oraz Wolno Gotowane Żeberka.
Instrukcje
Umieść żeberka w 5-qt. powolna kuchenka.
Połącz pozostałe składniki i polej żeberka. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 1 godzinę; zmniejsz ogień i gotuj 3-4 godziny dłużej.
Wyjmij żeberka na półmisek i trzymaj w cieple. Zagęścić płyn do gotowania na sos.