Slow Cooked Beef to danie główne dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 193 kalorie . Za 1,16 dolara za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 6 godzin i 20 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Ta ocena jest doskonała. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Slow Cooked Corned Beef and Cabbage , Slow Cooked Beef Chili i Slow Cooked Applesauce .
Instrukcje
1
W dużym, zamykanym worku plastikowym wymieszaj 1 szklankę wody, 1 szklankę octu, połowę cebuli, cytrynę, 10 goździków, cztery liście laurowe, ziarna pieprzu, cukier i sól; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj pieczeń. Zamknij woreczek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na noc, od czasu do czasu obracając.
3
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Umieść pieczeń w wolnowarze o pojemności 5 qt; dodaj pieprz i resztę wody, ocet, cebulę, goździki i liście laurowe. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Wyjmij pieczeń i trzymaj w cieple. Wyrzuć liście laurowe. Wymieszaj z piernikami. Przykryj i gotuj na dużym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu zgęstnienia sosu. Pokrój pieczeń w plastry; podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Gingersnap
Słonina Wieprzowa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki