Wolno gotowana wołowina

Wolno gotowana wołowina
Slow Cooked Beef to danie główne dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 193 kalorie . Za 1,16 dolara za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 6 godzin i 20 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Ta ocena jest doskonała. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Slow Cooked Corned Beef and Cabbage , Slow Cooked Beef Chili i Slow Cooked Applesauce .

Instrukcje

1
W dużym, zamykanym worku plastikowym wymieszaj 1 szklankę wody, 1 szklankę octu, połowę cebuli, cytrynę, 10 goździków, cztery liście laurowe, ziarna pieprzu, cukier i sól; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj pieczeń. Zamknij woreczek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na noc, od czasu do czasu obracając.
3
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Umieść pieczeń w wolnowarze o pojemności 5 qt; dodaj pieprz i resztę wody, ocet, cebulę, goździki i liście laurowe. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Wyjmij pieczeń i trzymaj w cieple. Wyrzuć liście laurowe. Wymieszaj z piernikami. Przykryj i gotuj na dużym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu zgęstnienia sosu. Pokrój pieczeń w plastry; podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn