Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj wołowiny Hoisin z sosem grzybowym Shiitake. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 460 kalorii, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz imbir, wino, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z sosem grzybowym Shiitake, Stek z flanki z sosem grzybowym Shiitake, oraz Smażony bas z sosem grzybowym Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przycinaj tłuszcz ze steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2
Połącz sos hoisin, wino, imbir i 1 ząbek czosnku w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj steki; przykryć i marynować w lodówce 2 godziny, obracając steki od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4
Połączyć wodę i grzyby w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 30 minut.
6
Usuń grzyby z patelni za pomocą łyżki szczelinowej, zachowując płyn. Łodygi grzybów wyrzucić; pokroić na ćwiartki i odstawić. Doprowadzić płyn grzybowy do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
7
Zdjąć z ognia.
8
Wyjąć steki z marynaty; dodać marynatę do zredukowanego płynu grzybowego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
9
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki Warzywne
10
Umieść steki na stojaku do grillowania lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; gotować 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Płatki Warzywne
11
Rozgrzać olej sezamowy w patelni nonstick na średnim ogniu.