Wisconsin Wolnowar Bachory
Bachory wolnowarowe Wisconsin mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 19g tłuszczu i w sumie 250 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 79 centów za porcję. 91 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką kiełbasę, keczup, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wisconsin Beer Bachory, Wisconsin Beef-and-Cheddar bachory, oraz Wisconsin wołowina i Cheddar bachory z piwem-duszone cebuli.
Instrukcje
Umieść kiełbasę, piwo, cebulę i keczup w powolnej kuchence.
Zalej mieszaninę wodą, aż wszystko się przykryje. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i gotuj przez 4 godziny.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę i lekko ruszt olejowy.
Grilluj kiełbasę na rozgrzanym grillu, aż się zrumienią, około 5 minut.