Wiosenne warzywa z cytryną i estragonem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo przystawka dla Wiosna. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, szparagi, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 29%. Spróbuj Wiosenne Warzywa Z Cytrynowym Winegretem, Cytrynowa pieczona poussin z warzywami wiosennymi, oraz Mâche z wiosennymi warzywami i cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyłożyć dużą, obramowaną blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi. Marchew włożyć do dużego rondla, zalać wodą i wymieszać 1 łyżeczkę. sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki są po prostu miękkie, 6 do 7 protokół. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń marchew do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Słonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj cebulę do patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 4 minuty. Wyreguluj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać gotowanie na wolnym ogniu.
Przełożyć schłodzone marchewki z wody lodowej na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Ugotowaną cebulę wyjąć do lodowatej wody; w razie potrzeby dodać lód do miski. Dalej gotować warzywa w następujący sposób, przenosząc gotowane warzywa do lodowatej wody i odsączając na papierowych ręcznikach, gdy są zimne: szparagi, 2 do 4 minut; fasolka szparagowa, 4 do 5 minut; groszek cukrowy i fasolka mała lima, 2 minuty. (Warzywa można gotować do 5 godzin wcześniej; przykryć i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem receptury.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Baby Lima
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj warzywa, w tym groch i karczochy serca. Mieszać delikatnie do ogrzania przez, około 5 minut. Wymieszać z estragonem i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone