Wiosenne warzywa z cytryną i estragonem

Wiosenne warzywa z cytryną i estragonem
Wiosenne warzywa z cytryną i estragonem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo przystawka dla Wiosna. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, szparagi, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 29%. Spróbuj Wiosenne Warzywa Z Cytrynowym Winegretem, Cytrynowa pieczona poussin z warzywami wiosennymi, oraz Mâche z wiosennymi warzywami i cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć dużą, obramowaną blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi. Marchew włożyć do dużego rondla, zalać wodą i wymieszać 1 łyżeczkę. sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki są po prostu miękkie, 6 do 7 protokół. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń marchew do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj cebulę do patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 4 minuty. Wyreguluj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać gotowanie na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przełożyć schłodzone marchewki z wody lodowej na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Ugotowaną cebulę wyjąć do lodowatej wody; w razie potrzeby dodać lód do miski. Dalej gotować warzywa w następujący sposób, przenosząc gotowane warzywa do lodowatej wody i odsączając na papierowych ręcznikach, gdy są zimne: szparagi, 2 do 4 minut; fasolka szparagowa, 4 do 5 minut; groszek cukrowy i fasolka mała lima, 2 minuty. (Warzywa można gotować do 5 godzin wcześniej; przykryć i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem receptury.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Baby LimaFasola Baby Lima
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj warzywa, w tym groch i karczochy serca. Mieszać delikatnie do ogrzania przez, około 5 minut. Wymieszać z estragonem i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn