Need a SOS bezmleczny? Spring Stir-Fry w sosie orzechowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 22. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, fettuccine, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać dressing, masło orzechowe, sos sojowy i pokruszony czerwony pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Masło Orzechowe
Sos Sojowy
2
Ciepła 2 tsp. oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać kurczaka; gotować i mieszać 5 do 8 min. albo dopóki kurczak nie zostanie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
4
Przenieść kurczaka do dużej miski; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ciepło Pozostałe 1 tsp. olej w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać brokuły i paprykę; gotować i mieszać 5 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Warzywa
Brokuły
7
Do kurczaka dodać makaron, warzywa i mieszankę dressingową; lekko wymieszać. W razie potrzeby stopniowo mieszaj wystarczającą ilość zarezerwowanej wody do gotowania makaronu, aż sos uzyska pożądaną konsystencję.