Wilgotne Pikantne Hamburgery Z Indyka
Wilgotne pikantne hamburgery z indyka to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z pietruszki, mielonego indyka, sosu pieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Wilgotne Hamburgery Z Indyka, Pikantne Burgery Z Indyka, oraz Pikantne Burgery Z Indyka.
Instrukcje
Wymieszaj mielonego indyka, bułkę tartą, cebulę, zieloną cebulę, jajko, czosnek, pastę pietruszkową, sos Worcestershire, SOS ostrej papryki i sól razem w misce. Przykryj miskę folią. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia.
Uformuj mieszankę z indyka na 4 paszteciki; ułóż w naczyniu do pieczenia.
Piec hamburgery z indyka w piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, a soki biegną jasne, o 30 protokół. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).