Wietnamskie szaszłyki z klopsikami z sosem do zanurzania
Przepis Wietnamskie szaszłyki z klopsikami z sosem zanurzeniowym jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis służy 12. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, pieprz, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady z krewetek i wieprzowiny z wietnamskim sosem do maczania, Wietnamski Sos Do Zanurzania, oraz Wietnamski Sos Do Zanurzania Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z folią; spryskać sprayem do gotowania (lub użyć folii nonstick).
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki klopsiki aż dobrze wymieszane. Kształt na 1,5 cala klopsiki. Na prześcieradle, umieścić klopsiki 1 cal od siebie.
Piec 20 minut, obracając w połowie pieczenia, aż termometr włożony do środka klopsików odczytuje co najmniej 74°.
W międzyczasie, w rondlu 1-quart, podgrzać wszystkie składniki sosu zanurzeniowego na małym ogniu, aż cukier się rozpuści; odstawić.
Włóż bambusowe szaszłyki do gotowanych klopsików; umieść na talerzu.
Podawać z ciepłym sosem do maczania.