Wietnamski Makaron-Wywar Warzywny
Przepis Wietnamski Noodle-Vegetable Toss może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 15 minut. Ta przystawka ma 400 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kiełków fasoli, sok z limonki, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Ham' n ' Noodle Toss, oraz Asian Noodle Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody.
Zdjąć z ognia; dodać makaron ryżowy.
Niech namoczyć 3 minuty lub do miękkości.
Podczas gdy makaron namoczyć, połączyć cukier i kolejne 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Połączyć makaron, slaw mix, a następnie 3 składniki w dużej misce. Wymieszać z mieszaniną cukru.
Posypać orzeszkami ziemnymi.