Wietnamska Marynowana Marchewka I Przepis Na Daikon

Wietnamska Marynowana Marchewka I Przepis Na Daikon
Przepis wietnamska marynowana marchewka i przepis Daikon jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 235 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, rzodkiewka daikon-pokrój tak samo jak marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, oraz Wietnamski marynowany Daikon i marchew do Banh Mì (do Chua) dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia20
Magazyn