Wietnamska Kanapka Z Kurczakiem (Banh Mi)
Wietnamska kanapka z kurczakiem (Banh Mi) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 358 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gałązek kolendry, daikon, jalapeños i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnamska Kanapka Banh Mi, Banh Mi (kanapka w stylu wietnamskim), oraz Wietnamska Kanapka Z Wieprzowiną (Banh Mi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Rozdrobnić daikon i marchew w robocie kuchennym wyposażonym w średni dysk rozdrabniający. Wymieszać ocet, cukier i 1/2 łyżeczki soli i wymieszać z rozdrobnionymi warzywami.
Niech slaw stać, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Tymczasem, bagietka ciepła na stojaku w piekarniku, aż chrupiący, o 5 protokół.
Odciąć i wyrzucić okrągłe końce, a następnie podzielić bagietkę.
Wymieszać olej, sos rybny i sos sojowy i szczotkować na ściętych bokach chleba.
Rozłóż wątróbkę na dolnej warstwie chleba i top z chiles, cebula, i cilantro.
Ułóż kurczaka, sałatę i sałatę na kolendrze.
Wierzchnią warstwę chleba rozprowadzić z majonezem i kanapkę pokroić w poprzek na czwarte części.