Wieprzowina ziołowa i jabłka

Wieprzowina ziołowa i jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj wieprzowinę ziołową i jabłka. Ten przepis służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 404 kalorii, 51g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za $3.31 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, brązowy cukier, cierpkie jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety Wieprzowe Z Jabłkami, Polędwiczka wieprzowa ziołowa z jabłkami i sosem jabłkowym, oraz Cykoria z twarogiem ziołowym i karmelizowanymi jabłkami.

Instrukcje

1
Połącz zioła, sól i pieprz; natrzyj pieczeń. Przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Piec bez przykrycia w 325° przez 1-1 / 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Odcedź tłuszcz.
4
Wymieszaj jabłka i cebulę z brązowym cukrem; łyżka wokół pieczeni. Kontynuuj pieczenie przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°-170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Przełóż pieczeń, jabłka i cebulę na półmisek i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Odtłuść nadmiar tłuszczu z soków mięsnych; wlać na ciężką patelnię (lub pozostawić na brytfannie, jeśli można ją podgrzać na kuchence).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Dodaj sok jabłkowy i syrop. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 1 szklanki. Pokrój pieczeń i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia52
Magazyn