Wieprzowina Po Karaibsku
Wieprzowina po karaibsku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 428 kalorii, 40g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ryż basmati, zieloną cebulę, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest świetne. Spróbuj Wieprzowina Po Karaibsku, Kotlety wieprzowe po karaibsku z czarną fasolą, oraz Karaiby Styl Sum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić pieczeń na 1-calowe kawałki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać wieprzowinę; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Umieść wieprzowinę, paprykę i zieloną cebulę w kuchence elektrycznej 4-quart, pokrytej sprayem do gotowania; dobrze wymieszać.
Połączyć sos hoisin i dalej 7 składników (przez czosnek) w małej misce; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę na wieprzowinę i warzywa; dobrze wymieszać.
Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 5 do 6 godzin.
Podawać na ryżu; posypać plasterkami zielonej cebuli.
Wskazówka smakowa: dzięki chrupiącej teksturze i słodkiemu smakowi papryka jest miłym uzupełnieniem wieprzowiny w tym daniu. Jeśli planujesz użyć papryki w ciągu dnia lub dwóch, zachować je w temperaturze pokojowej dla lepszego smaku.