Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami
Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten służy 6. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, polędwiczki wieprzowe, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Miodowo-Imbirowa, Marchew glazurowana imbirem i miodem, oraz Miód Imbir Pieczona Marchew podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzać olej na dużej patelni z pokrywką na średnim ogniu; dodać polędwiczki i gotować do zrumienienia ze wszystkich stron, 8-10 minut.
Wyjąć wieprzowinę na talerz i odstawić.
Powróć patelnię do średniego ciepła i dodaj sok jabłkowy, miód i imbir, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki Na spodzie patelni. Wymieszać z marchewką. Powrót wieprzowiny do patelni, pisklę go do marchewki. Dusić, przykryć i gotować 5 minut.
Dodaj jabłka, przykryj i kontynuuj gotowanie, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie między 63° (średnio rzadkie) i160 (średnio), A marchew i jabłko będą delikatne, około 5 minut.
Wyjmij wieprzowinę z patelni i pozostaw 5 minut. W międzyczasie doprawić mieszankę marchewkowo-jabłkową solą do smaku. Pokrój wieprzowinę i podawaj z marchewką, jabłkami i sosem pan.