Wieprzowina i śliwki
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Wieprzowina i śliwki mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 582 kalorie, 56g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ragout z wieprzowiny i śliwek, Wieprzowina duszona ze śliwkami, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone ze śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć suszone śliwki i czerwone wino; odstawić. Wrzucić wieprzowinę z solą i pieprzem.
Masło i oliwę z oliwek umieścić w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Zapiekać wieprzowinę, aż zbrązowieje, pracując partiami.
Dodać czosnek, dobrze mieszając, i gotować przez 1 minutę.
Dodać suszone śliwki, wino i liście laurowe, mieszając do połączenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, pod przykryciem, przez 5 minut. Wymieszać 2 szklanki bulionu, częściowo przykryć i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Odkryć i dodać pozostały bulion, dobrze mieszając. Zmniejszyć ogień do dusić i gotować 1 godzinę lub aż wieprzowina jest miękka.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z brandy (jeśli używasz) i pół na pół.
Podawać na ciepło na grubych plastrach tostów.