Wieprzowina i fasola Pinto
Wieprzowina i fasola Pinto to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 767 kalorii, 53g białka, oraz 29g tłuszczu. Za 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pieczeń z schabu wieprzowego, pomidory w puszkach, chipsy kukurydziane tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 8 godzin i 25 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Meksykańska Wieprzowina I Fasola Pinto, Najlepszy cholerny garnek fasoli w historii-Homestyle Pinto Beans z opcją szybkowaru, oraz Fasola Pinto.
Instrukcje
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1 do 4 godzin lub do zmiękczenia fasoli.
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn.
Umieść pieczeń w 5-qt. powolna kuchenka. W misce wymieszaj fasolę, pomidory, marchewkę, seler, wodę, chili, chili w proszku, czosnek, kminek, oregano i pieprz.
Polej pieczeń. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 3 godziny. Zmniejsz ogień do małego; gotuj 5 godzin dłużej lub do miękkości fasoli.
Usuń mięso, rozdrobnij dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki. Łyżką cedzakową podawaj mieszankę mięsną na chipsach kukurydzianych lub w tortillach; podawać z wybranymi dodatkami.